Om oss

Vi tillhandahåller kompletta storkök efter våra kunders önskemål och vi har erfarenhet och expertis efter många år i branschen. Vi är med hela vägen från idé till leverans och igångkörning av ert storkök.

 Storköksinnovationer levererar produkter och tjänster inom området storkök till såväl privata som offentliga kunder. Vi levererar till restauranger, hotell, sjukhus, äldreboende och skolor, helt enkelt till alla som behöver utrustning för att kunna hantera större mängder livsmedel. 

Som Excellence Partner har vi ett nära samarbete med Electrolux Professional och vi arbetar med samtliga storköksleverantörer i Sverige. Vi har också ett brett nätverk med arkitekter, byggföretag och installatörer.

 Storköksinnovationer grundades 2005 av Johnny Krantz. Huvudkontoret ligger i Alingsås och vi har även kontor i Norrköping samt Örebro.

 

 

 

nöjda kunder

Vi är engagerade och lyhörda vilket gör att kunder återkommer gång efter gång 

från ide till installation

Vi följer med hela vägen, från idé och ritning till ett färdigt installerat kök  

bred kompetens

Storköksinnovationer har lång erfarenhet och expertis inom området storkök

Storköksinnovationer

varför storköksinnovationer?

Vi har den erfarenhet och kompetens som krävs för att finnas med i hela värdekedjan, från idé och ritning till ett färdigt installerat kök.  Och vi designar och projekterar utifrån era behov och önskemål. Vi levererar klimatsmarta och miljövänliga produkter och kan utbilda er så att ni får ut maximal nytta av de produkter vi installerar. Vår personal är experter på storköksutrustning.

Vi levererar till restauranger, hotell, sjukhus, äldreboenden och skolor, helt enkelt till alla som behöver utrustning för att kunna hantera större mängder livsmedel.

affärside

Storköksinnovationers affärsidé är att marknadsföra och distribuera varor och tjänster inom området storkök och butik till såväl privata och offentliga kunder.

Vi ska tillhandahålla kompletta storkök inklusive design, installation och utbildning.

Att genom stort engagemang på ett kundorienterat och professionellt sätt tillhandahålla information, sälja och marknadsföra det optimala köket efter våra kunders önskemål i storkök, restaurang och butik.

Hållbarhet i fokus

Vi har varit miljödiplomerade sedan 2008 och alla som varit anställda mer än ett år har fått en grundläggande miljöutbildning.

Vi arbetar aktivt med Electrolux Green Spirit – en hållbarhetsmärkning som slår fast att produkterna uppfyller marknadens standard kring utsläpp. Fråga oss gärna så berättar vi mer om dessa produkter och vårt hållbarhetsarbete.

Vi är särskilt stolta över är att kunna erbjuda en utbildning i klimatsmart matlagning. Kurserna hålls av utbildade kockar i kocklandslagets kök på Electrolux Professionals huvudkontor. Att laga mat ska vara roligt, enkelt och hållbart.

Lediga tjänster

För tillfället har vi inga lediga tjänster men du har alltid möjlighet att maila in dina uppgifter eftersom det kanske dig vi just saknar i vår verksamhet.