design

Vi utgår alltid från kundens behov och meny, vilket gör varje designprocess unik. Vi säkerställer att resultatet blir vad kunden efterfrågar och att vägen dit är så smidig som möjligt.

Vi jobbar därför med att tydliga visualiseringar från ruta ett. Genom att vi tar fram ritningar i vårt CAD-system i både 2D och 3D kan kunden i god tid skapa sig en bra bild av hur köket kommer att se ut när det är färdigt. På det sättet minskar vi risken för missförstånd samtidigt som vi kan hitta nya kreativa lösningar.

Vår expertis och lyhördhet gör att vi kan leverera designlösningar med bra funktionalitet och rätt ergonomiskt flöde utefter kundens förutsättningar.

projektering

Storköksinnovationer har gedigen erfarenhet av att hjälpa kunder att planera och projektera professionella kök. Vi är experter på området och kan hitta den bästa lösningen för just er verksamhet. Ett kök ska vara ergonomiskt rätt för personalen och effektivt planerat.

Vi är vana att arbeta med andra aktörer i projekt och kan bistå arkitekter och byggare med CAD-filer, IFC-filer och kompletta installationsuppgifter som kan användas i samordningsmodeller.

försäljning

Hos oss hittar du alla produkter du behöver till ditt storkök. Låt oss guide er i våra leverantörers sortiment – vi kan hjälpa er att hitta just de lösningar ni söker.

leverans

Leveransen sker direkt från våra leverantörer till slutkund för att minimera onödiga transporter. Vi säkerställer trygga och effektiva leveranser.

installation

Vi installerar och monterar allt från enskilda produkter till kompletta kök som är färdiga att sätta igång. Våra montörer är kompetenta, lätta att ha att göra med och följer självklart de anvisningar och regler som gäller på olika arbetsplatser.

utbildning

Vi levererar ert storkök och utbildar er också i hur produkterna används på bästa sätt. Våra anställda har en gedigen utbildning i produkterna. Vi använder oss också av Electrolux Professionals egna kockar som kommer och visar hur ni får ut det maximal nytta av de produkter vi installerat.

Klimatsmart matlagning

Vi är särskilt stolta över att kunna erbjuda en utbildning i klimatsmart matlagning. Kurserna hålls av utbildade kockar i kocklandslagets kök på Electrolux Professionals huvudkontor. Att laga mat ska vara roligt, enkelt och hållbart.

Därför ska ni välja oss

Nöjda kunder

Vi är engagerade och lyhörda vilket gör att kunderna återkommer gång efter gång

Från idÉ till installation

Vi följer med hela väge, från idé och ritning till ett färdigt installerat kök

Bred kompetens

Storköksinnovationer har lång erfarenhet och expertis inom området storkök

kontakta service

1 + 9 =